Capio
Capio
Capio
Ben som springer på löpband

Vårdval Fysioterapi

På Capio Idrottscentrums rehabenhet arbetar fysioterapeuter med specialistkompetens inom ortopedi samt fysisk aktivitet och idrottsmedicin. Vi utreder, behandlar och rehabiliterar patienter med en ortopedisk diagnos i arm, axel, höft, knä och fotled samt motionärer och idrottsutövare på olika nivåer efter skada och sjukdom. Hos oss får du också hjälp med rehabilitering före och/eller efter din operation.

Kontakta Capio Idrottscentrum

Vi har öppet mån till fre kl. 8.00-16.00.

Behandlingar

  • Specialistområdet fysisk aktivitet och idrottsmedicin innefattar kunskap om att förebygga skador, utreda, vägleda, behandla och rehabilitera motionärer och idrottsutövare på olika nivåer i alla åldrar, att understödja och anpassa fysisk aktivitet och idrott för personer med nedsatt funktion samt kunskapen om tillämpning av fysisk aktivitet och träning som en del av rehabiliteringen efter skada och sjukdom.
  • Fysioterapeuter specialiserade inom ortopedi bedömer, utreder och behandlar patienter i alla åldersgrupper med smärta, skador och/eller sjukdomar i rörelsesystemet. Det kan vara efter kirurgiska ingrepp och olycksfall, vid belastnings- eller degenerativa sjukdomar samt vid medfödda eller förvärvade deformiteter. Ortopedi-specialisten arbetar även preventivt.

Vill du bli patient hos oss?

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm och tar emot patienter med eller utan remiss.

  • Besök för sjukvårdande behandling är 250 kr, frikort gäller. Barn och unga mellan 0 och 17 år liksom patienter som är äldre än 85 år är avgiftsbefriade.
  • Återbud skall lämnas 24 timmar innan ditt besök. I annat fall debiteras du 400 kr. Detta gäller även för dig som är avgiftsbefriad eller har ett frikort.
  • Det går bra att boka distanskontakt via videosamtal i stället för ett fysiskt besök på mottagningen.

Läs mer om patientavgifter i Stockholms län på www.1177.se.

 

Kontakta Capio Idrottscentrum

Vi har öppet mån till fre kl. 8.00-16.00.

Vi som arbetar här

Barbro Hugo

Leg fysioterapeut, specialist i ortopedi.

Eva Lizén

Leg fysioterapeut, specialist i ortopedi.

Annelie Norlén

Enhetschef. Leg fysioterapeut, specialist i fysisk aktivitet och idrottsmedicin.