Sjukvårdspersonal assisterar kvinna på kryckor Sjukvårdspersonal assisterar kvinna på kryckor

Capio Specialistvård Motala

Välkommen till Capio Specialistvård Motala. Vi erbjuder specialistvård inom kirurgi, ortopedi och hud.
Aktuellt, Covid-19 Läs mer

2021-01-14 På grund av rådande pandmisituation så ställer vi om och bistår Region Östergötland med vårdplatser. Detta kan göra att tiden för din operation kan komma att ändras. Vi hör i så fall av oss till dig och hoppas på din förståelse. 

Aktuella väntetider till mottagning och operation Läs mer

Besök
Ortoped: höft & knä 5-6 mån, fot 8 mån
Kirurg: inom 2 mån
Hud: 4 mån

Operation
Höftprotes inom 3 mån
Knäprotes 3-4 mån, halvprotes 6-9 mån
Dagkirurgi, ortopedi 3-6 mån
Fot slutenvård ca 9-12 mån, dagkirurgi 6 mån
Kirurgiska operationer 3-5 mån

Sök vård

Chatta med oss

Få rådgivning och hjälp direkt via vår chatt. Vi besvarar ditt ärende inom 1-3 vardagar, men du kan påbörja ditt ärende närsomhelst.

Starta chattStarta chattStarta chatt
Läkare visar upp anatomisk modell av knät för patient

Till dig som opererat en höft- eller knäledsplastik

Påverka din och andras vård i vår patientpanel. Här får du möjlighet att berätta hur du vill ha det. Vi kommer att ses vid 1-2 tillfällen via Teams. Första tillfället är 25 jan kl. 16:00-17:00. Mötet leds av Tobias Wirén, affärsområdeschef och chefläkare för Capio Ortopedi. Din röst är viktig för oss och vårt arbete. Vi har sex platser - först till kvarn.

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland.
Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds du som patient kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi och hud. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktig för oss att du känner dig välkommen. 

Vi hjälper dig med

Sjukvårdspersonal i operationsutrustning

Remittera till oss

Vi på Capio Specialistvård Motala erbjuder och levererar ortopedisk och kirurgisk vård genom vårdavtalet med Region Östergötland. Vi erbjuder också hudspecialistvård via vårdval. Välkommen att remittera till oss!

 

 

Upptäck Capio Specialistvård Motala

Sjukvårdpersonal behandlar patients fot

Välkommen som student hos oss

Vi tar varje år emot ett stort antal studenter från såväl högskolor och universitet som från yrkesinriktade utbildningar och utbildningar på gymnasienivå. Du kan även komma till oss på PRAO. Som student är du viktig i vårt arbete med att utveckla framtidens hälso- och sjukvård.

Vårdpersonal på operationsavdelningen

Till dig som ska opereras

Här finns information och träningsprogram till dig som har en planerad operation - hur du kan förbereda dig innan och vad du behöver tänka på efteråt.

Under samma tak

Kiosk

Kiosken är belägen på plan 10, entrè A. Här kan du bland annat köpa kaffe med bröd, lättare mellanmål och dryck. Öppettider: Mån till fre kl. 9.00-17.00

Kontakta oss

Capio Specialistvård Motala

Lasarettsgatan 37, 591 35 Motala

Region Östergötland Logotyp På uppdrag av Region Östergötland