Capio
Capio
team med patient

Kliniska utbildningar inom hemsjukvård

Vi värnar om kompetensutveckling för att skapa en så bra och säker arbetsmiljö som möjligt. Därför har vi skapat våra kliniska utbildningar inom hemsjukvård – anpassad för undersköterskor, sjukvårdsbiträden samt sjuksköterskor som arbetar hos oss.

 

Utbildningar 

 

Genom våra kliniska utbildningar inom hemsjukvård får du ta del av ny kunskap som hela tiden uppdateras. Du får tillgång till utbildningar som ger utveckling både personligen och yrkesmässigt. Vi blandar teori med praktiska övningar och erbjuder utbildningar oavsett erfarenhet och nivå.

 

Av medarbetare, för medarbetare

 

Våra kliniska utbildningar leds av sjuksköterskor verksamma hos oss. På så sätt kan vi ge dig den kunskap som vi vet behövs. Utbildningarna uppdateras hela tiden utifrån behov, önskemål och aktualitet. Allt för att du som medarbetare ska kunna ge bästa möjliga vård.

 

Fördelar med utbildningarna

 

• Intyg

När du gått klart någon av våra utbildningar får du ett intyg som styrker din kompetens och som ger dig nytta i din yrkesroll.

• Utveckling

Genom våra utbildningar får du ta del av ny kunskap som hela tiden uppdateras. Du utvecklas både personligen och yrkesmässigt, oavsett erfarenhet och nivå.

• Utökade möjligheter

Utbildningarna är anpassade för arbete hos oss och kan leda till utökade möjligheter, som större ansvar och nya arbetsuppgifter.

• Kostnadsfritt

Utbildningarna är kostnadsfria för dig som medarbetare, ger dig bred kunskap inom basal hemsjukvård och gör att du känner dig säker och trygg i ditt arbete.