Capio
Capio
Capio

Linnea Thornander, sjuksköterska Capio Närsjukhus Simrishamn

”Det bästa med mitt jobb är att det känns meningsfullt, att vi gör skillnad varje dag!”

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!

Berätta lite om dig själv och din roll!

Jag jobbar som sjuksköterska sedan våren 2019. Som sjuksköterska på en vårdavdelning är du lite spindeln i nätet. Vi har mycket äldre patienter och samarbetar tätt med kommunen i förbindelse med hemgångar. 

Hur ser verksamheten ut som du jobbar på?

Vi är en närvårdsavdelning med inriktning mot geriatrik och internmedicin. Vi har 32 inneliggande sängplatser och vi är fyra olika team som jobbar. Vi har även en mottagning för icke bokade besök som är öppen dagtid på vardagar. 

Hur kan en vanlig dag se ut för dig?

Dagen börjar 06.45 med överrapportering från nattsköterskan. Därefter läser jag in mig på patienterna, delar mediciner, blandar antibiotika, delar ut mediciner och hjälper till med omvårdnad av patienterna i mån av tid. På förmiddagen har vi teamrond tillsammans med läkare, underläkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och vårdplanerare. Därefter medicinrond och rondarbete. Jag dokumenterar dagens arbete samt överrapporterar till kvällspersonalen. Dagen slutar ca 15.30. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är att det känns meningsfullt, att vi gör skillnad varje dag! Vi är ett team och att alla i teamet är lika viktiga. 

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!