SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

två medarbetare på capio

Capios Patientpris

Capios vision är att förbättra människors hälsa varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här. Idag och genom hela livet. För att lyfta våra medarbetare och allt det fantastiska arbete som sker i Capios lokaler varje dag, lanserar vi Capio Awards –olika priser som delas ut till medarbetare som gjort särskilda insatser under året. Ett av priserna är Capios patientpris, ett pris där du som patient kan nominera din vårdgivare eller vårdenhet.

Berit nominerade sitt team 

Förra året nominerade Berit sitt astma/KOL-team på Capio Vårdcentral Orust, till patientpriset som Forum för Health Policy delade ut. Teamet fick priset för deras innovativa arbete med digitala verktyg, som skapar både trygghet och kontinuitet för patienterna. I år har du chansen att som Berit, nominera din vårdgivare, din vårdenhet eller ditt vårdteam, till Capios patientpris! Nomineringsperioden avslutades den 14 april 2023 och i sommar får vi veta vem som får ta emot priset. 

I filmen nedan berättar Mohamed som arbetar som läkare på Orusts vårdcentral om när vårdcentralen fick ta emot sitt pris förra året.

Priser utifrån våra värderingar  

I år är första gången vi genomför Capio Awards, där vi förutom patientpriset kommer att dela ut interna priser utifrån våra fyra värderingar Kvalitet, Samhällsansvar, Innovation och Empowerment till våra medarbetare. Det är medarbetarna själva som nominerar varandra till dessa priser.  

Kontaktpersoner för frågor 

Har du frågor kring patientpriset? Kontakta oss här: socialmedia@capio.com