SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

två medarbetare på capio

Capios Patientpris – nu kan du nominera din vårdgivare

Capios vision är att förbättra människors hälsa varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här. Idag och genom hela livet. För att lyfta våra medarbetare och allt det fantastiska arbete som sker i Capios lokaler varje dag, lanserar vi Capio Awards –olika priser som delas ut till medarbetare som gjort särskilda insatser under året. Ett av priserna är Capios patientpris, ett pris där du som patient kan nominera din vårdgivare eller vårdenhet.

Nominera till Patientpriset

Här kan du nominera den som du tycker har gjort något särskilt för dig som patient.

Berit nominerade sitt team – nu kan du nominera ditt

Förra året nominerade Berit sitt astma/KOL-team på Capio Vårdcentral Orust, till patientpriset som Forum för Health Policy delade ut. Teamet fick priset för deras innovativa arbete med digitala verktyg, som skapar både trygghet och kontinuitet för patienterna. Nu har du chansen att som Berit, nominera din vårdgivare, din vårdenhet eller ditt vårdteam, till Capios patientpris!

Mohamed som arbetar som läkare på Orusts vårdcentral uppmanar dig att nominera den du tycker borde få årets patientpris i filmen nedan:

Nominera till Patientpriset

Här kan du nominera den som du tycker har gjort något särskilt för dig som patient.

Nominera här

Nu har du möjlighet att nominera någon som du tycker har gjort något extra för dig som patient. Du kan nominera din vårdgivare, din vårdenhet eller ditt team/avdelning. I formuläret nedan berättar du vem du vill nominera och varför du tycker att just den personen/teamet ska få ta emot patientpriset. Sista dag för nominering är den 14 april och vinnaren presenteras under juni.

Här kan du göra din nominering

Priser utifrån våra värderingar 

I år är första gången vi genomför Capio Awards, där vi förutom patientpriset kommer att dela ut interna priser utifrån våra fyra värderingar Kvalitet, Samhällsansvar, Innovation och Empowerment till våra medarbetare. Det är medarbetarna själva som nominerar varandra till dessa priser.  

Kontaktpersoner för frågor 

Har du frågor kring patientpriset? Kontakta oss här: socialmedia@capio.com