Vaccination mot covid-19 i Västra Götalandsregionen | Covidbevis Läs mer

Flera av Capios verksamheter i Västra Götalandsregionen vaccinerar mot covid-19. Läs mer och boka en tid här. Om du önskar hämta ut ett covidbevis, besök . Covidbeviset hämtar data från journalsystemen med ditt samtycke.

Kvinna som arbetar hemma. Kvinna som arbetar hemma.

Capio Företagshälsovård Stenungsund

Välkommen till din företagshälsovård i Stenungsund. Vi hjälper dig som företagsledare att skapa en god arbetsmiljö där du och dina medarbetare kan trivas och arbeta effektivt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kommunikationsportal för Företagshälsan

I vår kommunikationsportal får du allt samlat på ett ställe och har möjlighet att följa upp ärenden, få statistik och mycket annat när ni själva önskar att få detta.

Logga in härLogga in härLogga in här
Pappa med barn i hängmatta.

Vaccination mot covid-19

Sedan den 11 augusti är det möjligt för alla personer över 16 år (födda 2005 eller tidigare) att boka en vaccinationstid i Västra Götalandsregionen. Från och med den 1 september kan du även boka dos 2 digitalt. Se vilka av våra verksamheter som vaccinerar och boka en tid via länken nedan.

Vårt erbjudande

Vi arbetar med stort engagemang samt en bred kompetens för att ni ska kunna optimera er arbetsmiljö. Capio Företagshälsa i Stenungsund är en personlig företagshälsa med god lokalkännedom. Vi anpassar det mesta i vårt tjänsteutbud till era behov och önskemål.

Våra tjänster

Kontakta oss

Capio Företagshälsovård Stenungsund

Strandvägen 23 A, 444 31, Stenungsund