SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio Hemsjukvård Stockholm, Nordost

Vi utför basal hemsjukvård på kvällar, helger och nätter i Nordost (Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker). Vi arbetar på uppdrag av din vårdcentral och Region Stockholm.

Håller hand

Hur kan vi hjälpa dig?

Ring oss

Välkommen att ringa oss. Du hittar info om våra knappval och telefontider genom att klicka på knappen nedan.

För dig som patient

Är du patient och har hembesök från oss under kvällar, nätter och helger? Då har du fått ett informationsblad med direktnummer till din sjuksköterska.

Upptagningsområde: Nordost

Nordost upptagningsområden är Lidingö, Danderyd, Täby, Vallentuna, Österåker och Vaxholm.

Det här är basal hemsjukvård

Alla tjänster inom hemsjukvården

Vill du arbeta med oss?

Hemsjukvården är en egen region i Stockholm inom affärsområde Capio Närsjukvård. Vi växer och möjligheten att få vård hemma ökar. Det ställer höga krav på vår professionalism och kompetens. Vi arbetar med ständiga förbättringar där systematik och innovation är viktigt. På uppdrag av regionen och privata aktörer utför vi drygt 1 100 000 hemsjukvårdsbesök om året.

Vi är idag 800 medarbetare inom hemsjukvården. Vi vill göra skillnad för våra patienter, vilket vi gör genom att ha patientens perspektiv. Delaktighet för patienten och lyhördhet från oss är en viktig grund där varje möte är unikt.

Se alla våra tjänster här

Capios Patientpris

För att lyfta våra medarbetare och allt det fantastiska arbete som sker i Capios lokaler varje dag, lanserar vi Capio Awards – fem olika priser som delas ut till medarbetare som gjort särskilda insatser under året. Ett av priserna är Capios patientpris, ett pris där du som patient kan nominera din vårdgivare eller vårdenhet.

Kontakta oss

På uppdrag av Region Stockholm