Vaccination mot covid-19 i Västra Götalandsregionen | Covidbevis Läs mer

Flera av Capios verksamheter i Västra Götalandsregionen vaccinerar mot covid-19. Läs mer och boka en tid här. Om du önskar hämta ut ett covidbevis, besök . Covidbeviset hämtar data från journalsystemen med ditt samtycke.

Barn som vilar på sin pappas axel. Barn som vilar på sin pappas axel.

Capio Vårdcentral Kvillebäcken

Välkommen till din vårdcentral i Kvillebäcken, Göteborg. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ungas psykiska hälsa

På Capio Vårdcentral Kvillebäcken erbjuder vi rådgivning och behandling för barn och ungdomar mellan från 6 t.o.m. 17 år med lindrig psykisk ohälsa. Besöket hos oss är kostnadsfritt. Du behöver inte vara listad hos oss och du kan höra av dig till oss oavsett var i Västra Götalandsregionen du bor.
Pappa med barn i hängmatta.

Vaccination mot covid-19

Sedan den 11 augusti är det möjligt för alla personer över 16 år (födda 2005 eller tidigare) att boka en vaccinationstid i Västra Götalandsregionen. Från och med den 1 september kan du även boka dos 2 digitalt. Se vilka av våra verksamheter som vaccinerar och boka en tid via länken nedan.

Antikroppstest

Den 1 april upphörde möjligheten att boka antikroppstest för covid-19 hos oss. Antikroppstest kommer endast att tas på medicinska grunder. För dig med symptom på covid-19 erbjuder vi naturligtvis fortfarande test för att påvisa pågående infektion, s.k. PCR-test.

Vårt utbud

Mamma pussar på sitt barn.

Låt oss ta hand om dig

När du listar dig väljer du vilken vårdgivare du vill vara ansluten till. Att göra ett aktivt val innebär en ökad trygghet och kontinuitet för dig som patient. Capio bedriver vård på uppdrag av flera regioner i Sverige och arbetar efter ledorden; bota, lindra och trösta. Hälso- och vårdvalet är fritt och personligt.

Vår personal

Kontakta oss

Capio Vårdcentral Kvillebäcken

Borstbindaregatan 6, 417 22, Göteborg

 Regionlogotyp Västra Götalandsregionen På uppdrag av Västra Götalandsregionen