Paus av Modernas vaccin Spikevax Läs mer

Folkhälsomyndigheten rekommenderar fr.o.m. 21/10 att Pfizer/Biontechs vaccin används för alla personer födda 1991 eller senare. Det gäller även personer som redan fått en första dos av Modernas vaccin Spikevax. Intervallet mellan dos ett och två ska vara 4-7 veckor.

Barn som vilar på sin pappas axel. Barn som vilar på sin pappas axel.

Capio Vårdcentral Kvillebäcken

Välkommen till din vårdcentral i Kvillebäcken, Göteborg. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.

Hur kan vi hjälpa dig?

Äldre par promenerar.

Vaccinera dig mot influensan i tid

Riskerar du att bli allvarligt sjuk av influensa? Trots den pågående coronapandemin är det viktigt att du vaccinerar dig. Läs mer om riskgrupper och hur du får en vaccinationstid på vår vårdcentral under "Vårt utbud" nedan.
Arm med plåster.

Vaccination mot covid-19

Capios vårdcentraler vaccinerar enligt Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens prioritetsordning. På vår samlingssida kan du läsa mer om vaccinationerna och hur du går tillväga för att boka en tid hos oss.
Poddmottagningen, illustration

Diabetes - podd

Varför får vi diabetes, hur fungerar det här med insulin och kan man gå runt med sjukdomen utan att veta om det? I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Finns där poddar finns.

Vårt utbud

Mamma pussar på sitt barn.

Låt oss ta hand om dig

När du listar dig väljer du vilken vårdgivare du vill vara ansluten till. Att göra ett aktivt val innebär en ökad trygghet och kontinuitet för dig som patient. Capio bedriver vård på uppdrag av flera regioner i Sverige och arbetar efter ledorden; bota, lindra och trösta. Hälso- och vårdvalet är fritt och personligt.

Vår personal

Kontakta oss

Capio Vårdcentral Kvillebäcken

Borstbindaregatan 6, 417 22, Göteborg

 Regionlogotyp Västra Götalandsregionen På uppdrag av Västra Götalandsregionen