Capio
Capio
Capio
Vårdpersonal i samtal med patient

Allmän kirurgi - Steg för steg

Är du intresserad av en operation hos oss för exempelvis ljumskbråck eller anala besvär? Här får du mer information om hur det går till.

Hur kan vi hjälpa?

Vi har lång erfarenhet av kirurgi och du är välkommen att vända dig direkt till oss som privatbetalande.

Första kontakten

Är du intresserad av en operation hos oss och vill boka en tid för konsultation eller har andra frågor? Fyll i kontaktformuläret nedan alternativt ring oss på 08-32 62 20.

Konsultation

Vid en konsultation får du träffa en av våra kirurger på vår mottagning som ligger centralt i Stockholm. Kirurgen gör en individuell bedömning, besvarar frågor och berättar mer ingående kring ingreppet. Om operation blir aktuellt, kontaktar vår koordinator dig för inbokning av operationstid och mer information. En konsultation kostar 500 kronor och dras av vid en eventuell operation. 

Operation

På operationsdagen kommer du till vår klinik på angiven tid. Där träffar du en sjuksköterska som förbereder dig inför operationen. Du kommer att få träffa kirurgen och om du ska sövas, även narkosläkaren. Har du varit sövd ligger du på vår uppvakningsavdelning innan du går hem. 

Efter operation

Allmäntillståndet efter ingreppet/operationen är individuellt och varierar även beroende på vilken operation som utförts. Innan du lämnar vår klinik kommer du få muntlig och skriftlig information om vad du ska tänka på efter din operation. Vid behov får du även en tid för återbesök innan du går hem. 

Hur kan vi hjälpa?

Vi har lång erfarenhet av kirurgi och du är välkommen att vända dig direkt till oss som privatbetalande.

Kontakta Capio CFTK

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig. Du är även välkommen att ringa oss på 08-32 62 20.

Samtycke