Capio
Capio
Capio
Illustration med glasögon

Just nu 15% rabatt på våra laserbehandlingar

Att behandla synfel med laser är den absolut vanligaste metoden för personer mellan 20-45 år. Synfel som kan behandlas med laser är närsynthet, översynthet och astigmatism. På Capio Ögon Globen har vi utfört laserbehandlingar sedan 1995.

Kan du slippa glasögon?

Boka en förundersökning för att ta reda på om en laserbehandling skulle passa dig

Vi erbjuder vi dig nu 15% rabatt på laserbehandlingar. Kampanjpriset gäller för operationer genomförda senast 30 juni 2024. 

LASEK-ELSA

LASEK-ELSA är en ögonlaserbehandling för dig som har tunna hornhinnor. LASEK-ELSA lämpar sig bäst för dig som är 20–45 år och har mild närsynthet eller översynthet, även i kombination med astigmatism.

Läs mer om LASEK ELSA – ögonlaserbehandling | Capio 

 

Kan du slippa glasögon?

Boka en förundersökning för att ta reda på om en laserbehandling skulle passa dig

Myter och sanningar om synfelsoperationer

Boka tid för bedömningsbesök inför en privatbetald synfelsbehandling

Vilken synfelsbehandling som är bäst för just dig beror på många olika faktorer, inte bara synfelet i sig. Vid ett första bedömningsbesök hos oss går vi tillsammans igenom just din situation och vilka förväntningar du har på resultatet.

Hur fungerar det?

När du kommer till oss gör vi en noggrann förundersökning, du träffar en optiker eller ögonsjuksköterska som kontrollerar din syn och ger ett första besked om en synfelsoperation kan vara aktuellt för dig. Om alla förutsättningar för en synfelsoperation finns kommer du  få träffa en kirurg före din operation.

Tillsammans går vi igenom din hälsodeklaration och riskerna med en operation. Vi vill att du ska känna dig säker i det beslut du tar. Vårt mål är att du ska få ett liv helt utan eller med så lite behov som möjligt av glasögon eller kontaktlinser. 

Pris

Kostnaden för bedömningsbesöket/förundersökningen är 650 kr.

Vem kan komma till oss på undersökning

  • Du ska vara minst 20 år
  • Du ska ha haft stabil syn i minst 2 år
  • Du ska inte ha/haft några kända ögonsjukdomar
  • Du ska inte vara gravid eller amma
  • Du ska vara linsfri 3 dagar innan besöket hos oss.

RING FÖR ATT BOKA TID

Den här tjänsten är till för dig som är intresserad av en privatbetald synfelsoperation för att slippa glasögon och linser. Den är tyvärr inte till för dig som vill boka ett läkarbesök inom våra avtal med landsting/region, kontakta mottagningen direkt i så fall. 08-649 88 00

Praktisk information