Capio
Capio
Capio
Händer

BB S:t Göran öppnar 1 april 2023

27 mars 2023

Om fyra dagar, den 1 april 2023, öppnas äntligen den nya förlossningskliniken på Capio S:t Görans Sjukhus i Stockholm – BB S:t Göran! Just nu pågår utbildning av medarbetarna som ska arbeta på förlossningskliniken och förberedelserna för invigningen är i full gång.

Mer om BB S:t Göran

Här kan du läsa mer om förlossningskliniken BB S:t Göran.

– Ledningsteamet och all personal är på plats i de nya lokalerna, redo att ta emot födande och ge dem den bästa vården som möjligt. Vi har specialistmödravård, antenatalvård, eftervård och neonatalvård på vår förlossningsklinik, säger Malin Thorsell, verksamhetschef på BB S:t Göran.

Rekryteringsprocesserna har varit ambitiösa för att säkerställa en jämn fördelning av personal från alla sjukhus i regionen, vilket är till godo för samarbetet kring förlossningsvården inom hela Region Stockholm.

– Det är extra glädjande att flera barnmorskor också har valt att återvända till förlossningsvården, och bli en del av det spännande projektet att bygga upp en helt ny förlossningsklinik från grunden, säger Hanne Fjellvang, vårdenhetschef på BB S:t Göran.

Välkommen på invigningen av BB S:t Göran

Förlossningskliniken BB S:t Göran kommer att invigas med en högtidlig ceremoni, fredag den 31 april. Det kommer bland annat vara invigningstal, rundvandring i lokalerna och avslutningsvis tårta på GöranTerassen.

Press och media är varmt välkomna på invigningen. Mejla till press@capiostgoran.se om du vill ha en inbjudan.

Vi ser fram emot att välkomna alla födande och deras familjer till vår nya förlossningsklinik!

Mer om BB S:t Göran

Här kan du läsa mer om förlossningskliniken BB S:t Göran.

Presskontakt

Helena Kryssman

Kommunikatör

press@capio.com
Helena Kryssman

Följ Capio i sociala medier