Capio
Capio
Capio
Ali Rezai

Ali Rezai blir ny vice VD för Capio Närsjukvård

26 april 2023

Idag har Ali Rezai utsetts till ny vice VD för Capio Närsjukvård. Ali har en lång bakgrund inom Capio och kommer i sin nya roll ha fortsatt ansvar för region digital samt framåt för samverkan med övriga affärsområden, supportorganisationer och kommunikation. Som vice VD kommer Ali fortsatt ingå i affärsområdets ledningsgrupp och rapportera till Karin Steinberg, VD för Capio Närsjukvård.

Redan 2003 började Ali Rezai på Capio, där han under 4 års tid fokuserade på utveckling och processoptimering inom b.la finans och inköp. Efter några år inom SKF-gruppen kom han 2018 tillbaka till Capio Närsjukvård där han har arbetat med innovation och utveckling av arbetssätt och digitala verktyg. Som Chief Digital Officier ansvarar Ali idag för Region Digital där Capio Go ingår.

- Jag har glädjen att meddela att Ali Rezai har utsetts till vice VD på Capio Närsjukvård. Ali har många års erfarenhet av att driva och utveckla vår digifysiska vård och har med ett innovativt tänk förstått vad våra patienter och medarbetare behöver framåt. Han är dessutom en stark kulturbärare som ödmjukt möter vår organisation och vår omvärld. Med Alis hjälp kommer vi få mer kraft i vår utveckling och att ta tillvara den innovativa kraft vi har inom Capio Närsjukvård, säger Karin Steinberg, VD Capio Närsjukvård.

Capios Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård, från Ystad i söder till Umeå i norr genom sina 136 enheter. Förutom primärvård erbjuder vårdcentralerna även tjänster som barn-hälsovård, mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Med ett brett och högkvalitativt digifysiskt vårdutbud tar de ca 5000 medarbetarna inom affärsområdet emot var tionde svensk.

- Jag är glad för förtroendet och ser fram emot att fortsätta förenkla vardagen för våra medarbetare och patienter genom teknik, nya arbetssätt och stora så väl som små innovationer. Inom Capio Närsjukvård har vi en stark kultur som välkomnar och främjar innovativt tänkande och är en lärande organisation som ständigt vill utvecklas. Jag ser fram emot att möta framtidens behov där vi genom rätt stöd i data och teknik kan ta hand om våra patienter på bästa sätt, säger Ali Rezai, ny Vice VD på Capio Närsjukvård.

Presskontakt

Liza Manestam

Marknad & Kommunikationsdirektör

liza.manestam@capio.com072-0707190
Liza Manestam

Följ Capio i sociala medier