Capio
Capio
Capio
Capio tecknar avtal med Dina Försäkringar

Capio har tecknat avtal med Dina Försäkringar gällande rådgivning av idrottsförsäkring

5 augusti 2024

Capio och Dina Försäkringar har inlett ett samarbete för att kunna erbjuda kunder med idrottsförsäkring rådgivning när de drabbas av en skada i samband med sitt idrottsutövande. De aktiva kan börja använda rådgivningstjänsten i augusti i år.

Capio har Sveriges ledande nätverk av idrottskliniker med hög kompetens och lång erfarenhet av omhändertagande av idrottsrelaterade skador hos aktiva. Från lokala barn- och ungdomslag till flera olika landslagsuppdrag.

Ludvig Dalemar, Affärsområdeschef Capio Partner, säger att han är både stolt och glad över förtroendet att inleda samarbetet.

– Vi ser fram emot att utveckla tjänsten tillsammans med Dina Försäkringar och hjälpa idrottare tillbaka till önskad aktivitetsnivå, säger Ludvig Dalemar.

Dina Försäkringar inledde sin grupplösning för idrottsförsäkring till olika idrottsförbund 1 maj i år. Enligt AnnaCarin Heller, partneransvarig på Dina Försäkringar AB, är samarbetet med Capio ett naturligt steg i rätt riktning.

– Det känns väldigt kul att inte bara kunna erbjuda ersättning när något händer, utan att också kunna hjälpa till med rådgivning innan skadan blir för allvarlig eller för att tillfrisknandet ska gå snabbare, säger AnnaCarin Heller.

Capio är Sveriges största privata vårdgivare och inom affärsområdet Capio Partner har vi fokus på att hjälpa försäkringsbolag, företag och organisationer att skapa hälsa och återgång i tidigare aktivitet – för både kunder, medarbetare och medlemmar.

Capio Partner fungerar som ett nav för all samverkan inom detta område och arbetar för hela Capio med ett stort fokus på att säkerställa långsiktiga relationer med samarbetspartner. Genom våra över 50 vårdgivande verksamheter runt om i Sverige arbetar vi för att erbjuda en högkvalitativ, hållbar och effektiv vård till våra patienter.

En pålitlig partner – närvarande och nytänkande.

Dina Försäkringars idrottsförsäkring innehåller några fasta delar och möjliga tillval för att kunna anpassas efter olika behov. Den tecknas för hela förbund och samma villkor gäller för samtliga medlemmar.

För mer information kontakta:

Tomas Roos, chef Kommunikation & webb, Dina Försäkring AB
08-518 037 79
tomas.roos@dina.se

Malin Pedersen, Head of Relations, Capio Partner
0703-65 95 75
malin.pedersen@capio.se

Presskontakt

Amanda Hallesjö

Kommunikatör

press@capio.com
Amanda Hallesjö

Följ Capio i sociala medier