Capio
Capio
Capio
Interiörbild

Namnbyte och flytt till nya lokaler för Capio-vårdcentral i Västerås

23 augusti 2024

En av Västerås två Capio-enheter, Capio Vårdcentral Västerås City, flyttar den 2 september till nya lokaler i området Mälarporten. I samband med flytten byter vårdcentralen namn till Capio Vårdcentral Mälarporten.

Capio Vårdcentral City har verkat i centrala Västerås sedan 2009 och flytten till området Mälarporten sker nu för att ge bättre tillgänglighet och modernare lokaler, allt samlat på samma våningsplan. Förutom vårdcentralen finns barnavårdscentral, barnmorskemottagning och rehab.

 – Vi ser framemot flytten till den nya adressen. Lokalerna är bättre anpassade för våra patienter och för vår personal. Det blir även bättre tillgänglighet för patienterna med parkering i nära anslutning samt buss och tågförbindelser strax bredvid, säger Hanna Lostelius, verksamhetschef för Capio Vårdcentral Mälarporten.

Det gamla industriområdet Mälarporten kommer att bli en ny, levande stadsdel med hållbarhet, nytänkande och innovation i fokus. Här planeras det för 7 000 nya bostäder, 10 000 arbetsplatser, parker och grönområden, förskolor, skolor och service.
 

Kontaktperson för frågor

Hanna Lostelius, Verksamhetschef
hanna.lostelius@capio.se
Tel: 070-937 48 83

Presskontakt

Amanda Hallesjö

Kommunikatör

press@capio.com
Amanda Hallesjö

Följ Capio i sociala medier