Capio
Capio
Capio
kollegor vid dator

Prenumerera på nyheter

Nu kan du prenumerera på våra nyheter och pressmeddelanden och få dom direkt till din mejl.

Nyheter

Varje vecka publicerar vi nyheter om våra verksamheter, samarbeten, projekt, aktuell forskning och våra fina medarbetare.

För att du inte ska missa några nyheter eller pressmeddelanden kan du enkelt registrera dig för att få utskick direkt till din mejl. Vi lyfter varje dag det fina arbetet som görs i våra verksamheter och berättar om vad som är på gång hos oss. Exempelvis nyheter om våra verksamheter, samarbeten, projekt, aktuell forskning eller senaste nytt inom hälso- och sjukvården. Och framförallt berättar vi om våra medarbetares viktiga arbete. 

Nyheter

Varje vecka publicerar vi nyheter om våra verksamheter, samarbeten, projekt, aktuell forskning och våra fina medarbetare.

Registrera dig här

Personuppgiftsbehandling

För att vi ska kunna skicka ut våra nyhetsbrev till dig och för att vi ska kunna följa upp vilka som tar del av våra nyhetsbrev behöver vi behandla dina personuppgifter i form av ditt namn, din mejladress, titel och redaktion.

Vi kommer också att behandla dina personuppgifter för att veta om du tagit del av innehållet. Det sker genom att en liten pixel laddas ner på din enhet när du öppnar ett mejl från oss. Pixeln kan inte användas för några andra ändamål än för att visa oss att du öppnat vårt mejl.

Uppgifterna behandlas av ett begränsat antal personer på Capios marknadsavdelning och delas med vår utskicksleverantör.

Vi kommer endast spara dina personuppgifter under den tid som vi har ditt samtycke. Du kan när som helst välja att avregistrera dig från våra nyhetsbrev genom att trycka på ”avregistrera” längst ner i mejlet.

Capio Sverige AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen. För mer information om vår behandling av personuppgifter på vår webbplats, se vår Nätintegritetspolicy.

Jag accepterar E-postutskick från Capio