Personal lutar sig fram över sängen och samtalar med patient Personal lutar sig fram över sängen och samtalar med patient

Capio Geriatrik Nynäshamn

Hos oss vårdas äldre patienter för bland annat infektioner, hjärt- och kärlsjukdom, KOL och diabetes. Vi erbjuder även stroke- och ortopedrehabilitering.

Hitta hit

Nynäshamns sjukhus, Idunvägen 1

149 31 Nynäshamn

Karta

Öppettider

Besöksrestriktioner

Med anledning av coronaviruset har vi besöksrestriktioner på våra vårdavdelningar. Vi följer Region Stockholms riktlinjer. Tack för visad hänsyn!

Kontakta oss

Telefon

08-120 665 50

För övriga telefonnummer se nedan.

(dygnet runt)

Verksamhetschef

Hans Sundell

08-120 665 50

Vi är lokaliserade i Nynäshamns centrum och vårt upptagningsområde är framförallt Nynäshamns kommun, men vi tar även emot patienter från andra områden i Stockholm. Vi är i huvudsak till för patienter över 65 år, men tar även emot yngre patienter som är i behov av geriatrisk kompetens. Vi har direktintag via bland annat akutmottagning, vårdcentral och ambulans dygnet runt. 

Vår geriatriska avdelning är specialiserad på geriatrisk utredning, behandling, omvårdnad och rehabilitering. På avdelningen arbetar vi i team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kurator. Vi har även tillgång till logoped. 

För patienter som behöver minnesutredning samverkar vi i dagsläget med Handengeriatriken som utför dessa utredningar för vår räkning.

Tyck till om oss! Det är viktigt för oss att ge dig en god vård och ett gott bemötande. Vill du hjälpa oss att fortsätta att utveckla och förbättra vår verksamhet så får du gärna skriva ner dina synpunkter och lämna dem i brevlådan utanför matsalen. Tack! 

Välkommen till oss!

Praktisk information

  • Kontaktuppgifter till den geriatriska vårdavdelningen

  • Övrig information

Hundkex i kvällssol

Vårdas av oss

Vi erbjuder specialiserad medicinsk behandling och rehabilitering med målsättning att hjälpa dig nå bästa möjliga livskvalitet.

För läkare

Våra medarbetare har lång erfarenhet av geriatrisk vård och specialistkompetens inom exv. geriatrik, invärtes medicin och smärtbehandling.