Capio
Capio
två händer som formar ett hjärta

Boka tid hos psykolog

Vi på Capio Go är måna om att hjälpa dig med de besvär du har och hos oss är det därför alltid lätt att komma i kontakt med en psykolog. Nedan kan du läsa mer om videobesök och våra psykologer.

Boka tid

För att boka ditt besök loggar du in med ditt Bank-ID.

Videobesök har generellt visat sig fungera lika bra som fysiska besök vid de flesta besvär. Under besöket kommer psykologen ställa frågor om din livssituation och dina besvär för att sedan gemensamt med dig landa i något du kan göra för att hantera dem.

Boka tid

För att boka ditt besök loggar du in med ditt Bank-ID.

Om besöket

Videobesöken är 30 minuter långa. Återbesök kan bokas vid behov, men enklast och bäst är oftast att du hör av dig igen. Vi erbjuder inte regelbunden samtalskontakt över en längre tid.

För att boka ditt besök loggar du in med ditt Bank-ID ovan. Förbered dig med praktiska tips inför ditt videobesök.

Läs mer om videobesök

Vi hjälper dig

Staffan Örtendahl

Staffan började sin karriär i primärvården innan han började på Capio Go. Han är därför van vid att möta människor med stress, ångest, nedstämdhet och många andra typer av psykisk ohälsa. Staffan har en god kunskap inom Kognitiv Beteendeterapi (KBT) men arbetar även med Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och lägger även stor vikt vid träning och den kroppsliga hälsans effekt på psykisk ohälsa.

Alexander Sävås

Alexander har innan arbetet på Capio Go arbetat på vårdcentral och flera år inom specialistpsykiatrin. I sitt terapiarbete har han en bred kunskap inom Kognitiv Beteendeterapi (KBT) och Acceptance and Commitment Therapy (ACT) samt är utbildad inom Compassionfokuserad Terapi (CFT). Alexander har arbetat mycket med oro, sömnbesvär, ADHD, tvångssyndrom och annan ångestproblematik.

Sara Ljusås

Sara har innan arbetet på Capio Go varit verksam inom flera områden, såsom neurologi, onkologi och palliativ vård samt på vårdcentral och stressmottagning. Hon har god vana av att arbeta med stress/utmattning, ångest, nedstämdhet, sömnproblem och andra former av psykisk ohälsa. I sitt terapiarbete utgår hon från Kognitiv Beteendeterapi (KBT) samt Acceptance and Commitment Therapy (ACT).