Personal utomhus Personal utomhus

Capio Företagshälsa Syd

Välkommen till Capio Företagshälsa Syd. Vi hjälper dig som företagsledare att skapa en god arbetsmiljö där du och dina medarbete kan trivas och arbeta effektivt. Våra enheter finns i Ystad, Tomelilla, Sjöbo och Simrishamn. Vi anpassar oss efter ert behov och era önskemål.

Hur kan vi hjälpa dig?

Besök oss

Våra enheter finns i Ystad, Tomelilla, Sjöbo och Simrishamn. Se våra adresser och kontaktvägar här.

Hitta hitHitta hitHitta hit

Vill du läsa våra tidigare nyhetsbrev, besök vårt arkiv.

Kursdeltagare på Capio Företagshälsa Ystad

Våra utbildningar

Hälsa börjar med kunskap! Vi erbjuder en rad företagsanpassade kurser och längre utbildningar och har erfarenhet av många olika branscher.

Kund på hälsokontroll

Våra hälsokontroller

Att satsa på hälsa på arbetsplatsen är en viktig komponent och det skapar förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Det leder till ökad produktivitet, säkerhet och stark konkurrenskraft. I en hälsoundersökning kartläggs de viktigaste faktorerna som har betydelse för hälsan.

Specialister i trädgård

Våra specialister

Hos oss arbetar vi i specialistteam. Uppdelningen i olika specialiteter gör att vi ständigt utvecklar vår kunskap inom respektive område. Det gör också att våra företag alltid vet till vem de ska vända sig i olika frågor. Tack vare få kontaktvägar kan vi ge bättre service.

Höstens utbildningar i kemiska hälsorisker

Målet med utbildningen är att kunna arbeta med kemiska produkter utan att utsättas för ohälsa och olycksfall. När? 23/9 & 1/12 kl. 9.00-12.00. Var? Vi återkommer om detta.
Gryning över sjö

Certifierad och auktoriserad företagshälsa

Utsedda av Sveriges Företagshälsor till Auktoriserad Företagshälsovård. Qvalify ger oss en kvalitetsstämpel i ISO 9001, 45001 & 14001. Capio Företagshälsa är även miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Våra tjänster och utbildningar

Kvinna i telefon

Bli företagskund

När ni väljer att bli kund hos Capio Företagshälsa tecknar ni som företag ett avtal, ett medlemskap. I det ingår tillgång till en rad tjänster och personalutbildningar, enligt överenskommelse oss emellan. Varje avtal skräddarsys efter era specifika behov.

Vår personal

Kontakta oss

Capio Företagshälsa

Regementsgatan 48, 271 45, Ystad

Sveriges företagshälsor