Capio
Capio
Capio
Kirurg utför titthålsoperation

Efter din operation

Du som har genomgått en operation hos Capio Artro Clinic hittar här information du behöver vid din hemgång.

Hur kan vi hjälpa?

På Sveriges ledande idrottsskadeklinik arbetar vi för att du ska kunna komma tillbaka till önskad aktivitetsnivå efter din skada.

Du som har genomgått en artroskopi eller någon annan operation hos oss hittar här information du behöver inför din hemgång.

Ett antal av operationerna finns här som informationsblad/hemträningsprotokoll att ladda ner och läsa. Läs igenom allt som avser just din operation efter att du opererats. Har du frågor kan du prata med din opererande doktor, fysioterapeut eller personal på operationsavdelningen.

Om du får andra informationsblad/hemträningsprotokoll från din doktor eller från fysioterapeuten efter operationen är det den informationen som gäller just för dig.

Hur kan vi hjälpa?

På Sveriges ledande idrottsskadeklinik arbetar vi för att du ska kunna komma tillbaka till önskad aktivitetsnivå efter din skada.

Allmän information

Dags för rehabilitering!

Genom att träna upp styrka och rörlighet har du bättre förutsättningar till ett lyckat resultat av din operation. Vilken träning just du ska göra beror på de skador du fått eller de åtgärder som gjorts på skelett och mjukdelar.

JAG VILL VETA MER OM REHABILITERING

Frågor?

Operationskoordinatorn svarar på frågor som rör din operation, förberedelser, läkemedelsintag och väntetider till operation. 

Telefontid

Operationskoordinator:
Mån till fre 8.30-10.30

Operationskoordinator protes:
Mån till fre 8.00-10.00

RING OPERATIONSKOORDINATOR