Capio
Capio
Capio

Capio Movement Halmstad Ortopedi

Välkommen till Capio Movement Ortopedi i Halmstad. Vi hjälper dig med ortopediska besvär. Vi värnar om det friska och finns här för att ge dig ett bättre liv i rörelse.

Patient med kirurg inför operation

Sök vård

Bli patient

Vi tar emot patienter med ortopediska problem från hela Sverige – via vårdgarantin, försäkringsbolag eller som privatbetalande.

1177 e-tjänster

Administrera delar av din vård genom våra e-tjänster på 1177.

Kontakta oss

Vill du boka om en tid eller behöver du hjälp med något annat? Tveka inte att kontakta oss.

Hitta hit

Du hittar oss i direkt anslutning till sjukhusområdet i Halmstad.

Välkommen till Capio Movement

Capio Movement är ett modernt specialistsjukhus med den bredaste kunskapen och absolut spetskompetens inom ortopedi och röntgen/MR.

Här erbjuds du som patient kvalificerad vård och rehabilitering för skador och besvär i leder, muskler och skelett, samt möjlighet att via röntgen och MR diagnostisera dessa. Vi tar ansvar i hela vårdkedjan.

På Capio Movement har vi stor erfarenhet inom både titthålskirurgi och större öppen kirurgi. Vi kan visa upp hög kvalitet i de ortopediska kvalitetsregistrena och är det enda sjukhuset i Sverige som gör axel-, höftled-, knäled- och fotleds-proteskirurgi i stora volymer.

Aktuellt

Sommartider!

Operation, vårdavdelning och rehabilitering är stängd v 28 – 31 (8/7 – 2/8).

Ortopedimottagningen är öppen men med delvis begränsad tillgänglighet.

Trevlig sommar önskar personalen!!!

Vi hjälper dig med

Vårdgaranti

Står du i kö hos en annan vårdgivare?

Har du blivit remitterad till en specialist, men väntat över 90 dagar? Då har du enligt vårdgarantin rätt att få hjälp hos en annan vårdgivare. Kontakta den vårdgivare där du står i kö för att se om du kan bli remitterad till oss.

Läs mer om vårdgarantin

För dig som är remittent

Läkare i patientmöte

Vi erbjuder specialistsjukvård med hög medicinsk kvalitet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, allmän kirurgi, rehabilitering och bilddiagnostik. Välkommen att remittera dina patienter till oss!

Frågor? Kontakta oss

Praktisk information

Vårdavtal Region Halland

Capio Movement har avtal med Region Halland. Det innebär att vi har samma patientavgifter och följer samma regler för frikort och sjukresor som inom Region Hallands egen vård.