Capio
Capio
Capio

Capio Movement Röntgen och MR

Välkommen till Capio Movement Röntgen och MR i Halmstad. Vi erbjuder högkvalitativa undersökningar med både skelett-/lungröntgen, Ultraljud, Datortomografi och MR-undersökning.

Magnetkameraundersökning

Sök vård

Bli patient

Till oss kommer du med remiss från din läkare.

Kontakta oss

Vill du boka om en tid eller behöver du hjälp med något annat? Tveka inte att kontakta oss.

Hitta hit

Du hittar oss i direkt anslutning till sjukhusområdet i Halmstad.

Välkommen till Movement Röntgen och MR

Vi erbjuder patienter och andra vårdgivare högkvalitativa undersökningar med både skelett-/lungröntgen, Ultraljud, Datortomografi och MR, och utför därmed undersökningar inom de flesta organområden. Vi vill kunna erbjuda enastående service med utlåtanden, bemötande och tillgänglighet.

För att få utföra en röntgen- eller MR-undersökning hos oss krävs remiss från din läkare. Våra väntetider ligger på 0-6 veckor beroende på frågeställning. Svaret på din undersökning finns sedan hos din läkare inom 1 vecka.

Ett av våra mål är att utveckla ortopedisk radiologi eftersom vi då på ett unikt sätt kan återkoppla mot den kliniska bilden.

Vi hjälper dig med

Remittera till Movement Röntgen och MR

Capio Movement Röntgen och MR, magnetkameraundersökning

Vi erbjuder specialistsjukvård med hög medicinsk kvalitet inom bilddiagnostik. Välkommen att remittera dina patienter till oss! 

Kontakta oss

Kontakta oss

Vårdavtal Region Halland

Capio Movement har avtal med Region Halland. Det innebär att vi har samma patientavgifter och följer samma regler för frikort och sjukresor som inom Region Hallands egen vård.