Patient utför rehabilitering med fysioterapeut Patient utför rehabilitering med fysioterapeut

Capio Artro Clinic Rehab Sophiahemmet

Välkommen till Capio Artro Clinic Rehab Sophiahemmet - Sveriges ledande idrottsskadeklinik. Vårt mål är att du ska komma tillbaka till önskad aktivitetsnivå efter en skada.
Information om ditt besök och Covid-19 Läs mer

Aktuell information för dig som ska träffa läkare, fysioterapeut eller som ska opereras under rådande pandemi.

Om du har en förkylning med luftvägsymptom, feber eller hosta ska du inte besöka oss utan stanna hemma. Var rädd om dig själv och andra!

Läs innan ditt besök

Sök vård

Bli patient

Vi bedömer och rehabiliterar din skada. Vi tar främst emot dig med skada som uppkommit i samband med idrott eller motion.

Så får du vård

Chatta med oss

Få rådgivning och hjälp direkt via vår chatt. Chatten är öppen helgfria vardagar kl. 8.00-14.00. Men du kan påbörja ditt ärende närsomhelst.

Läs mer och starta chatt

Kontakta oss

Vill du boka om en tid eller behöver du hjälp med något annat? Tveka inte att kontakta oss.

Kontaktuppgifter

Hitta hit

Capio Artro Clinic Rehab ligger naturskönt vid Sophiahemmet i centrala Stockholm. Det är lätt att ta sig hit från alla delar av stan.

Adress och öppettider

På Capio Artro Clinic Rehab har vi stor erfarenhet av ortopediska besvär. Vi är också Sveriges största klinik för omhändertagande av idrottsskador. Vårt mål är att du ska kunna komma tillbaka till önskad aktivitetsnivå efter en skada.

I vissa fall kan träning/rehab räcka som behandling för dina besvär helt och hållet, i andra fall ses det som en komplettering till din operation. Genom att träna upp styrka och rörlighet har du bättre förutsättningar till ett lyckat resultat av din operation.

Våra fysioterapeuter har hög kompetens inom fysisk aktivitet, idrottsmedicin, ortopedi och ortopedisk manuell terapi (OMT).

Vi hjälper dig med

Din vårdresa

Patientmöte

Ditt första besök

Hos fysioterapeuten görs en noggrann medicinsk bedömning av dina besvär. Tillsammans sätter ni upp behandlingsmål som följs upp kontinuerligt. På Capio Artro Clinic tillämpar vi en helhetssyn och samarbetar kring din rehabilitering när så behövs.

Patient rehabtränar

Rehabilitering

I vissa fall kan träning/rehab räcka som behandling för dina besvär helt och hållet, i andra fall ses det som en komplettering till din operation. En förutsättning för ett gott resultat är att du själv tar ett aktivt ansvar för rehabiliteringen.

Patient utför styrkemätning

Styrkemätning efter korsbandsoperation

Har du opererat ditt främre korsband hos oss? Om det har gått minst sex månader sedan din operation kan du boka tid för styrkemätning.

Våra medarbetare

Ida Kindlund

Leg. fysioterapeut, MSc, CSPT Specialist fysisk aktivitet och idrottsmedicin. Inriktning: Idrottsmedicin, alpint

Maria Werin

Leg. fysioterapeut, MSc Specialist OMT (Ortopedisk Manuell Terapi) Specialist inom idrottsmedicin och fysisk aktivitet Inriktning: Idrottsmedicin, OMT, simhopp 08-406 26 28

Våra andra mottagningar

Kontakta oss

Capio Artro Clinic Rehab Sophiahemmet

Valhallavägen 91, Hus O - plan 1, 114 86 Stockholm

På uppdrag av Region Stockholm