Capio
Capio
Capio
Capio stöttar Musikhjälpen

Capio startar en insamling hos Musikhjälpen

12 december 2022

Ikväll 20:00 startar Musikhjälpen, som i år befinner sig i Göteborg. En decembervecka om året sänds Musikhjälpen dygnet runt för att lyfta fram en undanskymd mänsklig katastrof. Årets tema är ”För en tryggare barndom på flykt från krig.” Nu startar Capio för första gången en egen bössa för att möjliggöra insamling av pengar och stötta årets viktiga ändamål. Ett initiativ som kom från en av Capios medarbetare.

Bidra till Musikhjälpen

Här kan du bidra till Capios bössa hos Musikhjälpen.

Musikhjälpen är ett fantastiskt initiativ och i år kändes det viktigare än någonsin att hjälpa till. Vi är en stor organisation med många medarbetare som kan vara med och göra skillnad och för mig är det en självklarhet att göra det man kan, säger Henny Ekman, initiativtagare till årets bössa. 

Den fina idén lyftes vidare i organisationen och för första gången har Capio öppnat upp en egen insamlingsbössa. Capio finns från norr till söder och tar hand om människor varje dag, på våra vårdcentraler, sjukhus och specialistkliniker. Både fysiskt och digitalt. Vår vision är att förbättra människors hälsa varje dag och en av våra värderingar är samhällsansvar. Utöver vårt uppdrag att hand om våra patienter vill vi fortsätta att vara en ansvarstagande samhällsaktör. Under pandemin vaccinerade vi över 250 000 människor och när kriget i Ukraina bröt ut var vår jourläkarbil först på plats att ta emot och hjälpa människor som flytt från sitt hemland. Vi skickade också två ton med sjukvårdsmaterial från Capio S:t Görans Sjukhus till behövande i Ukraina.  

För att bidra till årets tema “För en tryggare barndom på flykt från krig” går vi nu ihop och stöttar Musikhjälpens fina arbete. Varmt välkommen att bidra du också. Tillsammans gör vi skillnad.  

Här kan du bidra till bössan: Capio (musikhjalpen.se) 

 

Bidra till Musikhjälpen

Här kan du bidra till Capios bössa hos Musikhjälpen.

Presskontakt

Helena Kryssman

Kommunikatör

press@capio.com
Helena Kryssman

Följ Capio i sociala medier