Barn som knyter sina skor. Barn som knyter sina skor.

Capio Barnavårdscentral Brastad (filial)

Välkommen till din BVC i Brastad, filial till Capio Barnavårdscentral Lysekil. Vi följer ditt barns hälsa, trygghet och utveckling under de första sex levnadsåren. Vi finns här för både dig och ditt barn.

Hur kan vi hjälpa dig?

Pappa med barn i hängmatta.

Vaccination mot covid-19

Du som är 16 år eller äldre är välkommen att boka en vaccinationstid i Västra Götalandsregionen. Fr.o.m. den 11 oktober erbjuds vaccin även till barn 12-15 år, men dessa vaccinationer sker primärt i skolan. Du som är 80+ och fick dos 2 för minst 6 månader sedan rekommenderas en tredje dos. Du kommer att bli kontaktad av din vårdcentral, men har också möjlighet att boka digitalt.

Så tar vi hand om ditt barn

Mamma pussar på sitt barn.

Välj oss som ditt barns BVC

Vi finns här för dig och ditt barn 0-6 år, på er resa från barnets allra första tid i livet till förskoleålder. Capios barnavårdscentraler arbetar på uppdrag av respektive region och följer de nationella riktlinjerna för barnhälsovård. Vi har även ett nära samarbete med våra vårdcentraler, där du kan få hjälp digitalt eller fysiskt när det behövs. Capio Barnavårdscentral Brastad är en filial till Capio Barnavårdscentral Lysekil.

Vår personal

Lovisa Henriksson

BVC-sjuksköterska

Sofia Löfvall Fandén

BVC-sjuksköterska

Renato Valenzuela Sanodval

Läkare

Kontakta oss

Capio Barnavårdscentral Brastad

Läkarvägen 4, 454 31, Brastad

Regionlogotyp På uppdrag av Västra Götalandsregionen