Barn som knyter sina skor. Barn som knyter sina skor.

Capio Barnavårdscentral Hammarbyhöjden

Välkommen till din BVC i Hammarbyhöjden. Vi följer ditt barns hälsa, trygghet och utveckling under de första sex levnadsåren. Vi finns här för både dig och ditt barn.
Sommartelefon vecka 26-32 Läs mer

Under vecka 26-32 hänvisar vi alla samtal (hemkommen med nyfödd, barn som redan är inskrivna här och personal) till vår storktelefon/sommartelefon. Tala in namn, barnets personnummer samt ett telefonnummer där vi kan nå er på.

Viktig information BVC/covid-19 Läs mer

Båda föräldrar är välkomna till BVC men endast en per besök. Undantag kan göras fram till att barnet är 3 veckor. Personalen är vaccinerad mot covid-19 och använder skyddsutrustning under besöket. OBS! Alla över 16 år som besöker BVC ska bära munskydd. Tack för visad hänsyn!

Hur kan vi hjälpa dig?

Adress & öppettider

Undrar du när och var du kan besöka oss? Hoppa till vår kontaktsektion via länken nedan. Just nu tar vi endast emot bokade besök.

Adress och öppettider

Ring oss

Om ditt barn redan är inskrivet på vår BVC är du varmt välkommen att kontakta din BVC-sjuksköterska direkt för rådgivning, tidsbokning och återbud.

Nummer till våra BVC-sjuksköterskor
Mamma ger barn vatten.

Öppettider sommaren 2021

Under vecka 26-32 kan avvikande öppettider förekomma och BVC kan vara stängt viss tid p.g.a. hembesök. Vi arbetar med begränsad bemanning och tar endast emot bokade besök.
Poddmottagningen, illustration

Graviditet i coronatider - podd

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Denna gång hör du våra barnmorskor berätta om hur man ska tänka kring att vara gravid under coronapandemin.

Så tar vi hand om ditt barn

Tillsammans för friskare barn. I samarbete med Generation Pep startar Capio nu ett förebyggande program som handlar om barns hälsa. Med projektet hoppas vi att öka kunskapen bland barn och föräldrar om vikten av bra kost och fysisk aktivitet och att erbjuda konkreta verktyg till stöd för goda mat- och rörelsevanor. .

Mamma pussar på sitt barn.

Välj oss som ditt barns BVC

Vi finns här för dig och ditt barn 0-6 år, på er resa från barnets allra första tid i livet till förskoleålder. Capios barnavårdscentraler arbetar på uppdrag av respektive region och följer de nationella riktlinjerna för barnhälsovård. Vi har även ett nära samarbete med våra vårdcentraler, där du kan få hjälp digitalt eller fysiskt när det behövs.

Vår personal

Storktelefon för nyblivna föräldrar

Det finns även möjlighet att skriva in nyfött barn via vår chatt. 0701-459 504

Monica Carlsson

Verksamhetschef

Vi samarbetar med

Kontakta oss

Capio Barnavårdscentral Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 9, 121 38, Johanneshov

Logotyp Region Stockholm På uppdrag av Region Stockholm