Capio
Capio
Capio

Jennifer Cassnell, receptionist Capio HQ

“På Capio känner jag att jag kan växa i min yrkesroll. Det finns många vägar att gå och många projekt att vara en del av.”

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!

Berätta lite om dig själv och din roll! 

Jag kom hit till Capio i samband med förvärvet av GHP. Jag har jobbat på GHP i nio år som ekonomiassistent/office manager och kommer fortsätta med det samtidigt som jag tar över som receptionist här på Capios huvudkontor. Jag är oerhört tacksam för all erfarenhet och allt jag lärt mig på GHP, och ser fram emot att få användning av det här. 

Hur kan en vanlig dag se ut för dig? 

Jag skulle säga att jag gör allt mellan himmel och jord. Allt från att vara ansiktet utåt och välkomna besökare till att svara i telefon/mejl, ta hand om posten, dela ut frukt, pynta, fixa saker som gått sönder, olika typer av beställningar och ordna fika. Allt som har med kontoret att göra och allt som bidrar till att skapa en bra känsla.  

Vad ser du för möjligheter här på Capio? 

Oändliga möjligheter! Det finns så mycket potential, och det finns så många fina människor. GHP är ett mindre företag än Capio, men jag vill ta med den kulturen och skapa samma personliga känsla även här på Capio. Alla ska känna att de kan vända sig till mig, och att jag kan hjälpa dem från mitt håll. Jag vill vara den som knyter ihop människor, oavsett storlek på företaget.  

På Capio känner jag att jag kan växa i min yrkesroll. Det finns utbildningar i mängder, det finns många vägar att gå och många projekt att vara en del av. Jag ser verkligen bara möjligheter!  

Vad är det bästa med ditt jobb? 

Det kan låta banalt, men det bästa är människorna! Att få hjälpa någon, att få alla att känna sig sedda och sprida positivitet. Det är ofta jag går hem och känner att jag verkligen älskar mitt jobb

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!