Capio
Capio

Livia Koller, Anestesisjuksköterska, Artro Clinic

”Jag gillar att det är olika sorters operationer och patienter, vilket är väldigt lärorikt.”

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!

Hur ser verksamheten ut som du jobbar på? 

Jag jobbar på operationsavdelningen på Capio Artro Clinic som består av 7 stycken operationssalar. På dessa salar opereras patienter som ådragit sig olika skador, främst idrottsskador.  

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?  

Min dag börjar med att jag förbereder salen som jag ska vara på för dagen. Sedan blir det en mysig fika med kollegorna innan dagen drar igång på riktigt. Innan jag hämtar in patienten till salen så stämmer jag av med min narkosläkare hur programmet idag ser ut. Arbetet är väldigt självständigt så är det en frisk och kry patient så söver och väcker jag patienten själv. I annat fall så får jag hjälp av mina kollegor eller narkosläkare. Operationsprogrammet rullar på och jag blir löst för kaffe och lunch. Efter dagens operationer så gör vi i ordning salen igen.  

Vad är det bästa med att jobba på Artro? 

Helt klart kollegorna! Det är ett blandat och härligt gäng som är måna om varandra. Jag gillar också att det är olika sorters operationer och patienter, vilket är väldigt lärorikt. Samt att det är roligt att jobba när det finns ett bra flöde.  

Är det något mer som du vill lyfta lite extra? 

Jag har väldigt roligt på jobbet och trivs här på Artro. Då jag också är utbildad operationssjuksköterska så ska det bli extra spännande nu när jag snart ska börja min inskolning på operationssidan.

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!