Capio
Capio
Capio

Petra Foss, intensivvårdssjuksköterska på Capio CFTK

”Alla ger verkligen det lilla extra. Jag är otroligt stolt över att få vara en del av ett så fint team!”

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!

Hur ser verksamheten ut som du jobbar på? 

Jag jobbar på vårdavdelningen samt den pre- och postoperativa delen av Capio CFTK. På CFTK utför vi framförallt obesitaskirurgi, men även bråckkirurgi, allmän kirurgi samt skopier. Vi hyr även ut operationssalar till andra verksamheter som ÖNH, gyn, uro och S:t Göran med flera. Vi har två operationssalar, en polopsal och 7 vårdplatser med enkelrum på vår fina vårdavdelning. 

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut? 

Varje dag är den andre olik, vi utför flertalet olika operationer på CFTK med varierande omfattning. Jag träffar alla patienter som kommer till oss, före operationen informerar jag om förloppet, delar mediciner och sätter infart inför narkosen. När patienterna är färdigopererade kommer de till uppvaket för övervakning och där finns jag tillgänglig och ser till att de mår bra innan de går hem. Vi har även övernattande patienter på vårdavdelningen som behöver stöttning efter lite större operationer. 

Vad är det bästa med att jobba på Capio CFTK? 

Det är väldigt socialt, jag får träffa alla möjliga olika människor med olika behov och förväntningar. Många är nervösa inför ingreppet och narkosen och det känns otroligt givande att få bidra till att de känner sig trygga. 

Är det något mer som du vill lyfta lite extra? 

Vi har en fantastisk personalgrupp där både kirurger, operations- och narkospersonal besitter hög kompetens och engagerar sig i varenda patient. Alla ger verkligen det lilla extra. Jag är otroligt stolt över att få vara en del av ett så fint team!

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!