Capio
Capio

Capio Ortho Center Skåne

Vi erbjuder ett brett ortopedkirurgiskt vårdutbud innefattande öppen och artroskopisk axel-, armbågs-, hand-, knä- och fotkirurgi jämte ryggkirurgi, höft- och knäproteskirurgi.

Ortho Centers byggnad

Eurovision 2024 kommer att hållas på Malmö Arena v 19

Detta innebär att det kommer att bli begränsad framkomlighet och färre tillgängliga parkeringsplatser under v.18-19. Under vecka 19 kommer det också att ske personkontroller för alla som skall besöka vår klinik som befinner sig inne i själva evenemangsområdet. Vi kommer att bedriva verksamhet och hälsar alla patienter välkomna precis som vanligt, tänk dock på att vara ute i god tid. 

Här hittar du mer information

Aktuellt hos Capio Ortho Center

Gruppbild med Javier Yangas Leyes

Besök av FC Barcelonas lagläkare Javier Yangas Leyes

13 december spelades matchen FC Rosengård - FC Barcelona i UEFA Womens Champions Leauge. Det gav oss tillfälle att bjuda in FC Barcelonas lagläkare Javier Yangas Leyes som höll en uppskattad redovisning av ett material med korsbandsskadade fotbollsspelare från FC Barcelonas akademi, damlag och herrlag som man följt i mer än 10 år.

Läs hela nyheten

Två medarbetare på Capio

Capios Patientpris

För att lyfta våra medarbetare och allt det fantastiska som sker i Capios lokaler varje dag, lanserade vi förra året Capio Awards – fem olika priset som delas ut till medarbetare som gjort särskilda insatser under året. Ett av priserna är Capios patientpris, ett pris där du som patient kan nominera din vårdgivare eller vårdenhet.

Kontakta oss