Vård online
Vård online
Man stretchar utomhus

Capio Hemma Trygg - ditt vårdteam i mobilen 

För dig med högt blodtryck, diabetes typ 2, hjärtsvikt eller KOL. Hemifrån kan du tryggt mäta och kommunicera med oss via appen. Våra sjuksköterskor ger dig råd och stöttar dig på vägen mot en bättre hälsa!

Nu kan du bli delaktig i din behandling och uppföljning där och när det passar dig. Från soffan eller från sommarstugan; det bestämmer du. Vi finns här för dig med högt blodtryck, hjärtsvikt, KOL eller diabetes typ 2.

Ibland känns det tryggare att sköta vårduppföljning online, ibland är det helt enkelt bara bekvämare. Capio Hemma är en digital vårdtjänst som ger dig ett friare liv. Med hjälp av ett vårdteam och teknik får du kontroll på din hälsa. Du får möjlighet att när som helst - var som helst, registrera dina värden till oss i en app. På så sätt håller vi koll på dina resultat och tillsammans med dig förbättrar vi din behandling.

Så funkar det

Vårdteamet skapar en vårdplan för dig när du ansluts till tjänsten. Via appen får du ett antal uppgifter att utföra, till exempel att göra en hälsomätning eller besvara ett  frågeformulär. Din hälsodata samlas i appen när du registrerar dina värden. Du och vårdteamet har också möjlighet att kommunicera med varandra i appen.

Du behöver 

  • Smartphone eller en surfplatta med internetuppkoppling.
  • Mobilt Bank-ID
  • Blodtrycksmätare, blodsockermätare och/eller våg (våg för dig med hjärtsvikt), beroende på vilket besvär du vill ha hjälp med.

Abonnemangsavgift

För en månadsavgift på 79 kronor de tre första månaderna och därefter 199 kronor per månad har du tillgång till ett vårdteam som följer upp dina värden, svarar på dina frågor och lotsar dig på vägen mot en bättre hälsa. Appen är kostnadsfri.
 
 
 

Tre enkla steg mot bättre hälsa

Leende kvinna vid  soligt fönster kollar sin mobil

Anmäl dig

  • Du loggar in med Mobilt BankID och svarar på frågor om dig och din hälsa.

Anslut dig

  • Vi skickar dig ett sms med en länk till Hemma-appen och instruktioner för anslutning.

Efter anslutning

  • Du färdigställer din profil i appen.

Nu är du redo att registrera dina värden och chatta med oss i appen.        

Anslut mig till Capio Hemma Trygg

Frågor och svar

Capio Hemma är en digital vårdtjänst som hjälper patienter med kronisk sjukdom till ett friare och friskare liv genom förbättrad tillgänglighet och en individanpassad proaktiv vård.