Capio
Capio
Capio

Capio Ätstörningscenter Varberg

Välkommen till Capio Ätstörningscenter Varberg. Vi är en specialiserad ätstörningsklinik som behandlar alla ätstörningar oavsett vikt. Här får du vård dygnet runt på vårt öppna behandlingshem.

Äppelviken i Varberg

Sök vård

Bli patient

Du kan endast söka till oss via remiss från psykiatrin. Vi erbjuder dig ett besök inom två veckor efter att vi mottagit din remiss.

Kontakta oss

Har du frågor kring vår verksamhet så kontakta oss gärna.

Hitta hit & Öppettider

Du hittar oss i Varberg. Den vackra miljön i Apelviken är läkande i sig. Här bor du nära havet, med lummiga träd och gångstigar.

Till oss är alla välkomna - oavsett ålder, kostval och bakomliggande ätstörningsdiagnos. Vi tar emot patienter från hela landet och ibland även från våra nordiska grannländer.

Vi är övertygade om att vi med vår kompetens och kunskap kan hjälpa människor med ätstörningar till att må bättre, bryta destruktiva mönster och vända vanmakt till en hållbar vardag.

Vi har öppet dygnet runt, året om. Vi finns här för dig som behöver det och vi vet hur svår och känslig situationen kan vara. 

Välkommen till oss på Capio Ätstörningscenter. Hör en tidigare patient berätta (4:28)

Hur söker du hjälp och vad händer när du kommer till oss? (3:53)

Vi hjälper dig med

Välkommen att remittera till oss

Kvinna  i träningskläder sitter utomhus

Välkommen att remittera dina patienter till oss. Vi bedriver specialiserad ätstörningsvård på uppdrag av Region Värmland och Region Jönköping, och därmed följer vi samtliga regelverk som gäller för sjukvård i regionen.

Vi tar endast emot specialistremiss från psykiatrin och betalningsförbindelse från hemregionen för din patient.

Så remitterar du till oss

Vanliga frågor och svar

Praktisk information

På uppdrag av Region Värmland, Region Jönköpings län