Capio
Capio
Capio
Medarbetare inom hemsjukvården går utomhus

Arbeta inom Hemsjukvården

Capio Hemsjukvård arbetar på uppdrag av Region Stockholm och privata aktörer. I fem av åtta primärvårdsområden i Stockholms län utför vi varje år drygt 1 100 000 hembesök och skapar bästa möjliga hemsjukvård.

Hemsjukvården växer och möjligheten att få vård hemma ökar, vilket ställer höga krav på vår professionalism och kompetens. Idag är vi 800 engagerande och motiverade medarbetare som sätter patienten och närstående i centrum. Vi värnar ständigt om det goda mötet där varje individ blir sedd och lyssnad på. Det är så vi gör skillnad.

Våra kontor finns i Täby, Liljeholmen, Farsta, Haninge, Nynäshamn, Södertälje och Vårby. 

Lediga jobb

kollegor pratar

Hemsjukvården växer och möjligheten att få vård hemma ökar. På Capio Hemsjukvård utför vi basala hälso- och sjukvårdsinsatser i våra patienters hem. Vi arbetar på uppdrag från Region Stockholm och privata aktörer och våra insatser sker under kvällar, helger och nätter. Varje år gör vi drygt 1 200 000 hemsjukvårdsbesök och vår intention är att skapa en trygg och tillgänglig vård för patienterna och som medarbetare hos oss krävs stort engagemang och ansvarstagande. 

Här hittar du alla våra lediga tjänster nu. 

Lediga jobb inom hemsjukvården

Bli en av oss

Som medarbetare på Capio Hemsjukvård Stockholm krävs stort engagemang och ansvar. Här får du handledning i arbetet och blir en del av vårt kompetenta team.

  • Flexibelt arbete – anpassa dina arbetstider
  • Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar i hemsjukvård
  • Kontinuerlig utveckling genom schemalagd kompetensutvecklingstid
  • Trygg anställning där vi följer kollektivavtal
  • Friskvård

Medarbetarintervjuer