Vård online
Vård online

Arbeta inom Hemsjukvården

Capio Hemsjukvård arbetar på uppdrag av Region Stockholm och privata aktörer. I fem av åtta primärvårdsområden i Stockholms län utför vi varje år drygt 1 100 000 hembesök och skapar bästa möjliga hemsjukvård.

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!

Hemsjukvården växer och möjligheten att få vård hemma ökar, vilket ställer höga krav på vår professionalism och kompetens. Idag är vi 800 engagerande och motiverade medarbetare som sätter patienten och närstående i centrum. Vi värnar ständigt om det goda mötet där varje individ blir sedd och lyssnad på. Det är så vi gör skillnad.

Våra kontor finns i Täby, Liljeholmen, Farsta, Haninge, Nynäshamn, Södertälje och Vårby.

 

Bli en av oss

Som medarbetare på Capio Hemsjukvård Stockholm krävs stort engagemang och ansvar. Här får du handledning i arbetet och blir en del av vårt kompetenta team.

 • Flexibelt arbete – möjlighet att anpassa dina arbetstider
 • Bli en del av ett fantastiskt team
 • Kompetensutveckling via Capio Academy och schemalagd kompetensutvecklingstid
 • Möjlighet att utvecklas inom Capio Hemsjukvård Stockholm
 • Trygg anställning där vi följer kollektivavtal
 • Friskvårdsersättning

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!

Möt våra medarbetare

Medarbetarna är vår viktigaste resurs. Som medarbetare har du de dagliga kontakterna med patienter och är en viktig representant för Capio som vårdgivare. Det är grundläggande för oss att alla är delaktiga i verksamhetens utveckling och kan utvecklas i sin yrkesroll. Som medarbetare på Capio Hemsjukvård krävs stort engagemang och ansvar, för god vårdkvalitet och hög patientsäkerhet. Hos oss får du handledning i arbetet och du blir en del av vårt härliga team.

Capio Academy

Vi har skapat kliniska utbildningar som är anpassade för undersköterskor, sjukvårdsbiträden samt sjuksköterskor som arbetar hos oss. Undervisning genom Capio Academy består av högkvalitativ träning inom basal hemsjukvård, som passar oavsett tidigare erfarenhet.

Genom våra utbildningar får du möjlighet att utvecklas personligen och i din yrkesroll. Allt för att du som medarbetare ska känna dig trygg att ge bästa möjliga vård.


Capio Academy – av medarbetare, för medarbetare

Vi värnar om kompetensutveckling för att skapa en så bra och säker arbetsmiljö som möjligt. Därför har vi skapat våra kliniska utbildningar i Capio Academy – anpassad för undersköterskor, sjukvårdsbiträden samt sjuksköterskor som arbetar hos oss.

Capio Academy leds av sjuksköterskor verksamma hos oss. På så sätt kan vi ge dig den kunskap som vi vet behövs. Utbildningarna uppdateras hela tiden utifrån behov, önskemål och aktualitet. Allt för att du som medarbetare ska kunna ge bästa möjliga vård.


Fördelar med Capio Academy

 • Certifikat
  När du gått klart någon av våra utbildningar får du ett certifikat som styrker din kompetens och som ger dig nytta i din yrkesroll.
 • Utveckling
  Genom våra utbildningar får du ta del av ny kunskap som hela tiden uppdateras. Du utvecklas både personligen och yrkesmässigt, oavsett erfarenhet och nivå.
 • Utökade möjligheter
  Utbildningarna är anpassade för arbete hos oss och kan leda till utökade möjligheter, som större ansvar och nya arbetsuppgifter.
 • Kostnadsfritt
  Utbildningarna är kostnadsfria för dig som medarbetare, ger dig bred kunskap inom basal hemsjukvård och gör att du känner dig säker och trygg i ditt arbete.

Utbildningar

Genom Capio Academy får du ta del av ny kunskap som hela tiden uppdateras. Du får tillgång till utbildningar som ger utveckling både personligen och yrkesmässigt. Vi blandar teori med praktiska övningar och erbjuder utbildningar oavsett erfarenhet och nivå.

 • Introduktion i kliniskt arbete inom basal hemsjukvård
 • Grundutbildning med fokus att höja patientsäkerheten för nyanställda
 • Avancerad utbildning med fördjupning för våra verksamma undersköterskor
 • Utbildning för våra verksamma undersköterskor med daguppdrag
 • Extern utbildning för undersköterskor och sjukvårdsbiträden vid behov inför anställning