Capio
Capio
Capio

Capio Gastro Center Stockholm

Capio Gastro Center Stockholm är en av Sveriges största endoskopikliniker. Vi ansvarar också för en stor gastroenterologisk mottagningsverksamhet som främst tar hand om kroniskt sjuka patienter med inflammatorisk tarmsjukdom och utreder även andra gastroenterologiska sjukdomar som funktionella mag-tarmbesvär eller leversjukdomar.

Kirurger under operation

Sök vård

Bli patient

Som patient får du tillgång till specialistläkare, dietister och IBD-sjuksköterskor som du kan nå via telefon eller 1177 Vårdguiden.

Ring oss

Kontakta oss för hjälp med rådgivning, läkarbesök, sjuksköterskebesök, information, utbildning och behandlingar.

Hitta hit

Vi finns på Sophiahemmet i Stockholm och du når oss lätt med bil, buss eller tunnelbana.

Patientinformation

Här finns viktiga dokument samlade för dig som är patient hos oss.

Våra undersökningar

Våra medarbetare

På Capio Gastro Center Stockholm jobbar cirka 40 medarbetare som tar hand om patienter och vårdadministration. Vårt team består av 10 fastanställda specialistläkare och ett flertal konsulter med specialistkompetens inom gastroenterologi och hepatologi, de får hjälp av endoskopister, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden och dietister.

Verksamheten leds av specialistläkaren Markus Birk tillsammans med enhetscheferna leg ssk Sofia Forslund, leg ssk Maria Pengel och Pernilla Ekhamn. 

För vårdgivare

Kirurger under operation

Vi har avtal bland annat med region Stockholm och ett flertal andra regioner. Utöver detta har vi nära samarbete med alla stora försäkringsbolag.

Välkommen att remittera dina patienter till oss!

 

Läs mer om att remittera till oss

Praktisk information